Integrujte tlačiarne SATO do systému SAP

Autor: ACODING | Dátum: 03.07.2019

Tlač etikiet zo systému SAP® s cieľom optimalizovať obchodné procesy a skrátiť potrebný čas

Spojenie SATO tlačiarní a programu SATO ponúka priamu komunikáciu, ktorá skráti čas potrebný pre tlač bez ďalších prostriedkov či prídavného softvéru.

SAP je softvér podnikového plánovania, ktorý obsahuje obrovské množstvo aplikácií používaných pre skladovanie, prepravu, sledovanie zásielok, ako aj pre automobilový priemysel.

SATO tlačiarne ponúkajú tri spôsoby integrácie:


SAPSCRIPT

Používatelia SAP-u si vytvoria svoje vlastné etikety prostredníctvom špecializovaného softvéru ako je napr. NiceLabel. Môžu si vytvoriť vlastné polia pre zadávanie údajov, ktoré budú neskôr zapísané údajmi z aplikácie SAP. Následne si to uložia ako SAPscript zvolením formátu ITF SAPscript. Nakoniec môžu byť čiarové kódy vytlačené priamo cez aplikáciu SAP bez dodatočného spracovania.


SMARTFORMS

Používatelia SAP-u majú možnosť využitia grafických schopností Smart Forms aplikácie pre jednoduché pridanie čiarového kódu či rôznych štýlov písma a grafického rozloženia etikety. Ovládač zariadenia (driver) a typ zariadenia spĺňajú štandardy programu SAP Printer Vendor.

Zákazníci firmy SATO využívajú túto metódu pre tlač zo SATO tlačiarní prostredníctvom Smart Forms. Táto možnosť podporuje tlač v rozličných svetových jazykoch a ponúka lepšiu kontrolu a prehľad nad tlačou.


Integrácia SATO tlačiarní a systému Auto-ID

Modul rozhrania pre SATO je certifikovaný na integráciu so SAP Auto-ID ovládačom. Rozhranie XML umožňuje priamu tlač RFID smart štítkov z nie SAPových aplikácií, ktoré však prenášajú svoje tlačové úlohy vo formáte XML.

Viac sa dočítate na tomto zdroji

Naspäť na výpis